U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Broeksteeg 5 nabij EDE

Deze woning is onlangs verkocht
Overzicht:
Prachtig gelegen op een landelijk locatie tussen Lunteren en Ede ligt deze bouwkavel. De kavel is gelegen te midden van weilanden en biedt aan de achterzijde een vrij uitzicht. Het perceel is circa 4.

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Bouwgrond
Bouwtype  :  N.v.t.
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Perceeloppervlakte  :  4.355 m²

Toon volledige kenmerken »

Omschrijving:
Prachtig gelegen op een landelijk locatie tussen Lunteren en Ede ligt deze bouwkavel. De kavel is gelegen te midden van weilanden en biedt aan de achterzijde een vrij uitzicht. Het perceel is circa 4.355 m groot en bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw. Het is toegestaan een woning van 660 m te bouwen en 75 m aan bijgebouwen. Hiernaast zijn er ook nog diverse vergunningsvrije bouwmogelijkheden, zie hiervoor het bestemmingsplan. De kavel wordt u aangeboden zonder aannemersverplichtingen. Het perceel biedt ook volop mogelijkheden tot het hobbymatig houden van dieren, het creren van uw eigen moestuin of boomgaard. Kortom: wilt u buitenaf wonen, maar wel dichtbij de plaatselijke dorpskernen met al haar voorzieningen, dan is dit uw kans!

Omgeving: Door de centrale ligging tussen Lunteren en Ede is deze kavel gelegen op slechts enkele minuten van de A30 en de A12. Via de snelwegen heeft u een zeer goede verbinding met de randstand, het gooi en het zuiden van het land.

De bijgevoegde impressies geven een beeld van de mogelijkheden op de kavel.
Kenmerken:
Soort woning  :  Bouwgrond
Bouwtype  :  N.v.t.
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Perceeloppervlakte  :  4.355 m²
Alle foto's:
  • ALGEMEEN
Straal
Locatie: