U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Dorpsstraat 21 LUNTEREN

Deze woning is onlangs verkocht
Overzicht:
Op een fraaie locatie aan de Dorpsstraat mogen wij u te koop aanbieden deze indrukwekkende halfvrijstaande villa met ruime berging. Deze voormalige doktersvilla biedt ontzettend veel ruimte, sfeer, ve…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Half-vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906
Ligging  :  In centrum, in bosrijke omgeving
Energielabel  :  Klasse E
Woonoppervlakte  :  160 m²
Externe bergruimte  :  29 m²
Perceeloppervlakte  :  673 m²
Inhoud  :  700 m³
Totaal aantal kamers  :  8
Aantal slaapkamers  :  6
Tuin  :  Verzorgd, west, 22 x 11 m
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, gang, tochtportaal, hal, provisieruimte

Toon volledige kenmerken »

Omschrijving:
Op een fraaie locatie aan de Dorpsstraat mogen wij u te koop aanbieden deze indrukwekkende halfvrijstaande villa met ruime berging. Deze voormalige doktersvilla biedt ontzettend veel ruimte, sfeer, verrassende details en een fijn dakterras. Dat zijn nog maar een paar aantrekkelijke punten van deze imposante villa. De woning heeft karakter en sfeer en dankzij de zorgvuldige renovaties zijn diverse elementen uit de bouwperiode bewaard gebleven, zoals de paneeldeuren en de prachtige glas-in-loodramen. Deze zijn mooi gecombineerd met hedendaags woongemak. En wat dacht u van de hoge plafonds? De woning beschikt over mooie leefvertrekken waaronder 6 slaapkamers en heeft een inhoud van maar liefst circa 700 m3. De verzorgde tuin is een heerlijke plek om te genieten, heeft een uitstekende zonligging op het westen en completeert het geheel. De ligging van de villa aan de Dorpsstraat met alle voorzieningen in de nabijheid is ideaal te noemen, maar ook de bossen bevinden zich op korte afstand. Deze bieden u onbegrensde mogelijkheden om te wandelen of te fietsen. De woning en de locatie hebben een onweerstaanbare charme! Het perceel heeft een oppervlakte van 673m2.

Indeling: Via de statige entree betreedt u de woning. Hier komt u in de hal waar u meteen de sfeer proeft welke er in de gehele woning heerst. Vanuit de hal zijn de diverse vertrekken bereikbaar en ook bevindt zich hier de toiletruimte met vloerverwarming. Middels een deur met glas loopt u verder de hal in. Hier bevindt zich de trapopgang. Aan de voorzijde van de woning zijn twee royale kamers gesitueerd welke met elkaar verbonden worden door middel van een deur met glas. Vanuit hier heeft u een leuk zicht op de Dorpsstraat. De kamers beschikken beiden over een houten vloer en gestuukte plafonds. Een kamer beschikt tevens over een fraaie authentieke schouw.
Aan de achterzijde van de woning is de ruime woonkeuken gesitueerd. Wat meteen opvalt is hoe lekker licht deze ruimte is door de vele raampartijen en de erker. Er is hier meer dan voldoende ruimte voor een grote eethoek. De keuken is uitgevoerd in een U-vormige opstelling. Natuurlijk mag de diverse inbouwapparatuur niet ontbreken zoals een kookplaat, afzuigkap, koelkast en een oven. Vanuit de keuken zijn nog een aantal ruimtes bereikbaar zoals de praktische bijkeuken met de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur alsmede de verrassend ruime provisiekelder. Tevens is vanuit de keuken middels een hal de achtertuin bereikbaar.

1e etage: Deze etage is speels ingedeeld en beschikt over 4 slaapkamers en een badkamer. De grote ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en ook hier valt meteen op hoe hoog de plafonds zijn. De openslaande deuren geven toegang tot het ruime terras met een oppervlakte van circa 20 m2, een heerlijke plek met een leuk uitzicht. Tevens beschikt deze kamer over een eigen badkamer met douche en wastafel. De overige 3 slaapkamers hebben eveneens mooie afmetingen en 2 slaapkamers zijn middels een trapje toegankelijk. De 2e badkamer is eveneens uitgerust met een douche en een wastafel. Tevens is er een separaat toilet aanwezig. De gehele 1e etage beschikt over prachtige glas in loodramen en paneeldeuren.

2e etage: Middels de overloop zijn 2 slaapkamers bereikbaar, alsmede de handige zolderberging. Ook deze slaapkamers zijn ruim te noemen.
Kenmerken:
Soort woning  :  Half-vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906
Ligging  :  In centrum, in bosrijke omgeving
Energielabel  :  Klasse E
Woonoppervlakte  :  160 m²
Externe bergruimte  :  29 m²
Perceeloppervlakte  :  673 m²
Inhoud  :  700 m³
Totaal aantal kamers  :  8
Aantal slaapkamers  :  6
Tuin  :  Verzorgd, west, 22 x 11 m
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, gang, tochtportaal, hal, provisieruimte
Alle foto's:
  • ALGEMEEN
Straal
Locatie: