U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Goudenregenstraat 22 EDERVEEN

Deze woning is onlangs verkocht
Overzicht:
Op een leuke locatie in Ederveen wordt u aangeboden deze royale en sfeervolle hoekwoning met garage. De woning is gelegen op een mooie en rustige plekje en is keurig onderhouden. De woning is in het ů

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Hoekwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1987
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  105 m²
Externe bergruimte  :  20 m²
Perceeloppervlakte  :  191 m²
Inhoud  :  325 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Verzorgd, oost, 7 x 10 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, hal, provisieruimte

Toon volledige kenmerken »

Omschrijving:
Op een leuke locatie in Ederveen wordt u aangeboden deze royale en sfeervolle hoekwoning met garage. De woning is gelegen op een mooie en rustige plekje en is keurig onderhouden. De woning is in het jaar 1987 gebouwd en is volledig ge´soleerd. De achtertuin is gesitueerd op het oosten en is onderhoudsvriendelijk aangelegd met mooi straatwerk. De erfafscheiding vindt plaats middels houten schuttingen met poeren en biedt veel privacy. Op de achterzijde van het perceel bevindt zich de garage. Deze is in spouw gebouwd en beschikt over een bergzolder. In de nabijheid bevindt zich een kinderspeelplaats en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Ook zijn op korte afstand diverse voorzieningen aanwezig zoals kerken, scholen en winkels. Het ruime perceel is 191 m2 groot.

Indeling: Via de entree komt u in de hal. Deze geeft middels een fraaie paneeldeur met glas toegang tot de sfeervolle en ruime woonkamer. De wanden zijn afgewerkt met schoonmetselwerk/spachtelputz en tevens zijn er mooie sierlijsten en inbouwspotjes aanwezig. Ook is er een praktische provisiekast aanwezig. Doordat de woonkamer aan de voorzijde van de woning is gesitueerd is er een leuk zicht op de straat.
Middels een toog is de keuken bereikbaar welke aan de achterzijde is gelegen. Deze is uitgevoerd in een lichte, rechte opstelling met paneeldeuren. Natuurlijk mag de nodige inbouwapparatuur niet ontbreken, te weten een koelkast, vriezer, gaskomfoor, afzuigkap en afwasmachine. De keuken is circa 6 jaar oud. Er is voldoende ruimte aanwezig voor een gezellige eethoek en vanuit de keuken heeft u een leuk zicht op de eigen tuin.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de achterentree met het toilet met wandcloset en fontein (circa 4 jaar oud), alsmede de trapopgang naar de 1e etage. Tevens bevindt zich hier de deur richting de tuin. Aan zowel de achterzijde als de voorzijde is de woning voorzien van rolluiken.

1e etage: De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers, alsmede de badkamer. De ouderslaapkamer is ruim en is gelegen aan de voorzijde van de woning. Alle drie de slaapkamers zijn heerlijk licht te noemen omdat ze allen beschikken over een mooi velux-dakraam. De badkamer is uitgevoerd met witte wandtegels en grijze vloertegels en beschikt over een douchecabine, wastafel en toilet. Ook de badkamer bevat een velux-dakraam.

2e etage: Via een vaste trap is de 2e etage te bereiken. Hier bevindt zich de c.v.-ruimte (bouwjaar 2010) en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Op de 2e etage is een mooie zolderkamer gerealiseerd welke is voorzien van een laminaatvloer. Middels een luik is de zolderberging bereikbaar.
Kenmerken:
Soort woning  :  Hoekwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1987
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  105 m²
Externe bergruimte  :  20 m²
Perceeloppervlakte  :  191 m²
Inhoud  :  325 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Verzorgd, oost, 7 x 10 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, hal, provisieruimte
Alle foto's:
  • ALGEMEEN
Straal
Locatie: