U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Oranjestraat 21 LUNTEREN

Deze woning is onlangs verkocht
Overzicht:
Op een prachtige locatie in hartje Lunteren bevindt zich dit bijzondere vrijstaande woonhuis met grote schuur. Met liefde & aandacht is deze woning de afgelopen jaren gerenoveerd en gemoderniseerd in

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1932
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  160 m²
Externe bergruimte  :  102 m²
Perceeloppervlakte  :  465 m²
Inhoud  :  476 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  5
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, tochtportaal, hal, provisieruimte

Toon volledige kenmerken »

Omschrijving:
Op een prachtige locatie in hartje Lunteren bevindt zich dit bijzondere vrijstaande woonhuis met grote schuur. Met liefde & aandacht is deze woning de afgelopen jaren gerenoveerd en gemoderniseerd in een eigentijdse woondroom. Gelegen op een leuke locatie, met ruimte, licht en sfeer in overvloed. De buitenzijde is goed onderhouden en binnen vind je tal van sfeerbepalende authentieke elementen zoals de ensuite-deuren, de granitovloer in de hal, de hoge plafonds en de paneeldeuren. De woning beschikt over een verzorgde tuin. De royale schuur is voor meerdere doeleinden geschikt, ideaal voor bijvoorbeeld een zelfstandige. Het geheel is gelegen op een perceel grond van 465 m2.

Indeling: Als u de woning betreedt treft u een zeer complete woning aan. De hal beschikt over een charmante granitovloer en tevens bevindt zich hier de toiletruimte en de trapopgang.
Aansluitend is de eetkamer, een fijne plek waar het heerlijk toeven is. Een en al ruimte en lichtinval hier! Gestuukte plafonds, een strakke plint en inbouwspots zijn slechts enkele kenmerken.
Middels fraaie ensuite-deuren is de L-vormige woonkamer bereikbaar en heeft het voor deze bouwperiode kenmerkende hoge plafond. Deze beschikt over een prachtige houten vloer en een praktische diepe kast. Wat ook meteen opvalt zijn de mooie raampartijen. Vanuit de woonkamer heeft u een leuk zicht op de omgeving.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken. De keuken beschikt over een rechte opstelling, een separate apparatenkast evenals een spoeleiland. Het geheel is uitgevoerd in een lichte opstelling met een lichtgrijs werkblad. Vanzelfsprekend mag de nodige inbouwapparatuur niet ontbreken, zoals 6-pits gaskomfoor, afzuigkap, koelkast met vriesgedeelte, afwasmachine en oven. Middels openslaande deuren komt u bij de oprit. Ook is vanuit de keuken de provisiekelder bereikbaar. Aansluitend bevindt zich het achterportaal met kastruimte en toegang tot een extra kamer met een L-vormige keukenopstelling, een slaapkamer en een badkamer met douche en wastafel. Een ideale ruimte om te gebruiken als kantoor aan huis of praktijkruimte. Deze ruimte is tevens vanaf de buitenzijde bereikbaar.

1e etage: Middels de overloop zijn de 4 slaapkamers bereikbaar. Alle slaapkamers zijn voorzien van mooie afmetingen en 1 slaapkamer beschikt over een heerlijke aparte hoek voor bijvoorbeeld een walkin closet. Ook deze etage beschikt over gestuukte plafonds en wanden, een prachtige houten vloer en paneeldeuren. De slaapkamers zijn lekker licht, een slaapkamer beschikt over een dakkapel.
De moderne maar toch landelijke badkamer is grijs betegeld en licht gestuukt en door het dakkapel is hier een mooie ruimte ontstaan. Het geheel beschikt over een ligbad, douche, wastafel en toilet. Een aangename ruimte, mede door de vloerverwarming.
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1932
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  160 m²
Externe bergruimte  :  102 m²
Perceeloppervlakte  :  465 m²
Inhoud  :  476 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  5
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, tochtportaal, hal, provisieruimte
Alle foto's:
  • ALGEMEEN
Straal
Locatie: