U bent hier :

Van aankoopbegeleiding heeft u jaren plezier

Van aankoopbegeleiding heeft u jaren plezier

Het kopen van een woning is niet alleen complex, het is ook heel belangrijk voor uw (financiële) toekomst. Laat u daarom in dit proces bijstaan door een ervaren aankoopmakelaar, Maaike van Doorn Makelaar. Wij kennen de regionale woningmarkt tot in detail, weten welke prijsstelling reëel is, beoordelen de staat van de woning en voeren voor u de onderhandelingen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alle gemaakte afspraken goed op papier worden gezet.

Juist als u ‘valt’ voor een woning, zorgen wij ervoor dat de aankoop in alle opzichten goed verloopt. U koopt niet dagelijks een woning, toch? Dan is het belangrijk dat wij u terzijde staan en oog hebben voor soms onzichtbare zaken.

Woning kopen? Maak in ieder geval een afspraak met Maaike van Doorn Makelaar via 0318-483700 of mail naar info@maaikevandoornmakelaar.nl. U kunt ook het formulier hieronder invullen.

Gratis waardebepaling

Maaike van Doorn Makelaar verzorgt graag de waardebepaling van uw woning. Deze waardebepaling wordt gratis voor u uitgevoerd.

Dit zeggen onze klanten

Onze dubbele woonhoeve heeft best een tijdje te koop gestaan en dat is op zich niet verwonderlijk.

Afspraak maken, of vragen?

Bel ons voor het maken van een afspraak: 0318-483700 of gebruik ons contactformulier voor vragen of aanvullende informatie.