U bent hier :

Veel ervaring in nieuwbouwplannen

Zoekt u een nieuwbouwwoning? Maaike van Doorn Makelaar begeleidt de verkoop van tal van prachtige projecten Zo kunt u bij ons terecht voor woningen in de volgende projecten:

De verbinding te Ede
De verbinding te Ede

Op een prachtig vrije locatie, zal nieuwbouwproject De Verbinding worden gerealiseerd.

Zandscheer te Lunteren
Zandscheer te Lunteren

Aan de zuidkant van Lunteren wordt binnenkort het appartementengebouw “Zandscheer” gerealiseerd...

Park Buurtweg te Otterlo
Park Buurtweg te Otterlo

Het project 'Park Buurtweg' wordt gerealiseerd op een prachtige locatie aan de rand van het dorp Otterlo. De locatie bevindt zich aan de Buurtweg te Otterlo...

Plan Munnikebeek In Dorpshuis “De Zicht”
Plan Munnikebeek te Ederveen

Ten zuiden van het vriendelijke Veldjesgraaf en de oude Schoolstraat wordt de wijk Munnikebeek gebouwd, die zijn naam dankt aan het gelijknamige water dat straks door de...

Plan Nederwoud te Lunteren
Plan Nederwoud te Lunteren

Door bouwbedrijf Nap worden 6 vrijstaande woningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd in buurtschap Nederwoud.

‘t Hoefje - Lunteren
‘t Hoefje - Lunteren

Altijd al uw droomwoning willen realiseren? Dan is dit uw kans! Aan de Westkant van Lunteren heeft de Gemeente Ede vrije kavels voor uitgifte beschikbaar...

Zoekt u als ontwikkelaar van een nieuwbouwproject in Lunteren, Ede of omgeving een betrouwbare partij voor de woningverkoop? Maaike van Doorn is dé ervaren makelaar! Maak een afspraak om uw project door te spreken via 0318 483700 of mail naar info@maaikevandoornmakelaar.nl.

Afspraak maken, of vragen?

Bel ons voor het maken van een afspraak: 0318-483700 of gebruik ons contactformulier voor vragen of aanvullende informatie.

Zoekopdracht

Registreer u nu als woningzoekende en u ontvangt per e-mail het nieuwste aanbod van Maaike van Doorn Makelaar en collega-makelaars. U ontvangt alleen aanbod dat aansluit bij uw woonwensen!

Twitter