U bent hier :

De Posthoorn - Lunteren

NOG SLECHTS 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR!

Op een mooie, centraal in het dorp gelegen locatie zijn er op het terrein van het vroegere postkantoor 15 appartementen gerealiseerd. In dit schitterende complex is er nog maar 1 appartement beschikbaar!

De locatie is bijzonder goed te noemen, het centrum met alle voorzieningen ligt op loopafstand. Het appartement heeft een mooi balkon. Wonen in het centrum en toch op een mooie rustige locatie.

De woning heeft een woonoppervlakte van circa 92 m2 en een inhoud van circa 285 m3. Het appartement heeft 2 slaapkamers en is lekker ruim. Door de goede ligging is er veel lichtinval in de woning.

Het geheel bestaat uit drie woonlagen waarbij ook de begane grond iets boven het maaiveld is gesitueerd wat extra klasse uitstraalt. Er is een lift installatie aanwezig en in de kelder zijn de garages en bergingen te vinden.

Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Afspraak maken, of vragen?

Bel ons voor het maken van een afspraak: 0318-483700 of gebruik ons contactformulier voor vragen of aanvullende informatie.

Zoekopdracht

Registreer u nu als woningzoekende en u ontvangt per e-mail het nieuwste aanbod van Maaike van Doorn Makelaar en collega-makelaars. U ontvangt alleen aanbod dat aansluit bij uw woonwensen!

Twitter