Vorige | Volgende
Verkocht

Broeksteeg 5 nabij EDE

Deze woning is onlangs verkocht

Omschrijving

Prachtig gelegen op een landelijk locatie tussen Lunteren en Ede ligt deze bouwkavel. De kavel is gelegen te midden van weilanden en biedt aan de achterzijde een vrij uitzicht. Het perceel is circa 4.355 m² groot en bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw. Het is toegestaan een woning van 660 m³ te bouwen en 75 m² aan bijgebouwen. Hiernaast zijn er ook nog diverse...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Prachtig gelegen op een landelijk locatie tussen Lunteren en Ede ligt deze bouwkavel. De kavel is gelegen te midden van weilanden en biedt aan de achterzijde een vrij uitzicht. Het perceel is circa 4.355 m² groot en bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw. Het is toegestaan een woning van 660 m³ te bouwen en 75 m² aan bijgebouwen. Hiernaast zijn er ook nog diverse vergunningsvrije bouwmogelijkheden, zie hiervoor het bestemmingsplan. De kavel wordt u aangeboden zonder aannemersverplichtingen. Het perceel biedt ook volop mogelijkheden tot het hobbymatig houden van dieren, het creëren van uw eigen moestuin of boomgaard. Kortom: wilt u buitenaf wonen, maar wel dichtbij de plaatselijke dorpskernen met al haar voorzieningen, dan is dit uw kans!

Omgeving: Door de centrale ligging tussen Lunteren en Ede is deze kavel gelegen op slechts enkele minuten van de A30 en de A12. Via de snelwegen heeft u een zeer goede verbinding met de randstand, het gooi en het zuiden van het land.

De bijgevoegde impressies geven een beeld van de mogelijkheden op de kavel.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
4355 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Ede
Sectie
I
Perceel
2203
Oppervlakte
4355 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Broeksteeg 5 nabij EDE

naar Broeksteeg 5 nabij EDE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand