Vorige | Volgende
Verkocht

Dorpsstraat 16 LUNTEREN

Deze woning is onlangs verkocht

Omschrijving

Altijd al uw droomwoning willen realiseren? Dan is dit uw kans! Op een zeldzaam mooi plekje nabij het centrum van Lunteren mogen wij u te koop aanbieden deze prachtige bouwkavel. De kavel is gelegen op een zeer aantrekkelijke plek, namelijk de hoek van de Dorpsstraat met de Zandkampweg. De kavel heeft een oppervlakte van 975 m2 en ligt zowel in de nabijheid van het centrum van Lunteren alsmede de...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Altijd al uw droomwoning willen realiseren? Dan is dit uw kans! Op een zeldzaam mooi plekje nabij het centrum van Lunteren mogen wij u te koop aanbieden deze prachtige bouwkavel. De kavel is gelegen op een zeer aantrekkelijke plek, namelijk de hoek van de Dorpsstraat met de Zandkampweg. De kavel heeft een oppervlakte van 975 m2 en ligt zowel in de nabijheid van het centrum van Lunteren alsmede de uitgestrekte bossen. U bent binnen enkele minuten op zowel de snelwegen alsmede het station van Lunteren. Het mag met recht één van de toplocaties van Lunteren genoemd worden.

Er is geen sprake van een vastomlijnd bouwplan dat richting geeft aan een specifiek woningontwerp. Het vigerende bestemmingsplan en de beeldkwaliteitsplannen bieden alle ruimte voor creativiteit. Ruimte die u samen met uw architect kunt benutten.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
975 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Lunteren
Sectie
C
Perceel
3023
Oppervlakte
975 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Dorpsstraat 16 LUNTEREN

naar Dorpsstraat 16 LUNTEREN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand