Vorige | Volgende
Verkocht

Kruisbeekweg 20 A LUNTEREN

Deze woning is onlangs verkocht

Omschrijving

In buurtschap het 'Nederwoud' worden 12 kavels aanboden waarvan 6 bedoeld zijn voor vrijstaande woningen en 6 voor twee-onder-een-kapwoningen. Bij de vrijstaande kavels is het mogelijk om zelf te gaan bouwen. Het leuke van dit plan is dat iedere woning een eigen ontwerp krijgt. Zo kan er een woning met riet gerealiseerd worden, maar ook met pannen. Zo zal de een voor een mooie donkere steen gaan en...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

In buurtschap het 'Nederwoud' worden 12 kavels aanboden waarvan 6 bedoeld zijn voor vrijstaande woningen en 6 voor twee-onder-een-kapwoningen. Bij de vrijstaande kavels is het mogelijk om zelf te gaan bouwen. Het leuke van dit plan is dat iedere woning een eigen ontwerp krijgt. Zo kan er een woning met riet gerealiseerd worden, maar ook met pannen. Zo zal de een voor een mooie donkere steen gaan en de ander voor een lichte steen. Kortom u kunt in dit plan de woning van uw dromen realiseren!

Buurtschap Nederwoud ligt in het buitengebied van Lunteren op 3 km van het centrum van Lunteren. De afstand naar het centrum van Ederveen is ook 3 km. Het buurtschap heeft een eigen basisschool en de A30 is binnen 2 minuten bereikbaar waardoor heel Nederland om de hoek ligt. Ook de plaatsen Barneveld en Renswoude liggen op een paar minuten afstand.

Voor alle mogelijkheden kunt u informeren bij de makelaar!

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1677 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Oppervlakte
1677 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Kruisbeekweg 20 A LUNTEREN

naar Kruisbeekweg 20 A LUNTEREN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand