Vorige | Volgende
Verkocht

Munnikebeek (bwnr. 51) 0 ong EDERVEEN

Deze woning is onlangs verkocht

Omschrijving

Je eigen droomwoning realiseren in plan Munnikebeek te Ederveen? Dat kan hier op deze fantastische locatie op een van de vrije kavels welke aangeboden worden! Er zijn een aantal vrije kavels beschikbaar variƫrend met een kaveloppervlakte van 326 m2 tot 1.676 m2. Bouw hier je droomwoning! Ten zuiden van het vriendelijke Veldjesgraaf en de oude Schoolstraat wordt de wijk Munnikebeek gebouwd, die zijn...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Je eigen droomwoning realiseren in plan Munnikebeek te Ederveen? Dat kan hier op deze fantastische locatie op een van de vrije kavels welke aangeboden worden! Er zijn een aantal vrije kavels beschikbaar variƫrend met een kaveloppervlakte van 326 m2 tot 1.676 m2. Bouw hier je droomwoning!

Ten zuiden van het vriendelijke Veldjesgraaf en de oude Schoolstraat wordt de wijk Munnikebeek gebouwd, die zijn naam dankt aan het gelijknamige water dat straks door de wijk heen zal stromen. Een dorps karakter waar groen en steen in balans zijn, dat zijn uitgangspunten voor de Munnikebeek. Het oude slagenlandschap, de houtwallen langs de verlengde Schoolstraat en natuurlijk de Munnikebeek bepalen hier de indeling van de wijk.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
326 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Ede
Sectie
ED
Perceel
51
Oppervlakte
326 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Munnikebeek (bwnr. 51) 0 ong EDERVEEN

naar Munnikebeek (bwnr. 51) 0 ong EDERVEEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand