Vorige | Volgende

Valkse Engweg 8- 2 LUNTEREN

Koopsom € 498.000 k.k.

Omschrijving

In een mooie landelijke omgeving tussen de weilanden en aangrenzend aan uitgestrekte natuurgebieden is een landgoed aangelegd met drie mooie ruime bouwkavels. De kavels liggen prachtig verdeeld en worden omgeven door veel groen. Twee kavels liggen zelfs aan een mooie waterpartij. Iedere kavel heeft voldoende privacy en varieert tussen de 10.000 m² en 15.000 m². Eventuele uitbreiding van de...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

In een mooie landelijke omgeving tussen de weilanden en aangrenzend aan uitgestrekte natuurgebieden is een landgoed aangelegd met drie mooie ruime bouwkavels.

De kavels liggen prachtig verdeeld en worden omgeven door veel groen. Twee kavels liggen zelfs aan een mooie waterpartij. Iedere kavel heeft voldoende privacy en varieert tussen de 10.000 m² en 15.000 m². Eventuele uitbreiding van de oppervlakte is zelfs bespreekbaar. Natuurlijk is er een mooie oprijlaan met aan weerszijde eiken en beboste randen.

Voor de twee kavels aan het water is reeds een goedgekeurd bouwplan aanwezig. Indien dit plan aan uw wensen voldoet kan na aankoop snel met de bouw gestart worden. Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden om het plan aan te passen of om uw eigen droomwoning te realiseren.

Voor de andere kavel is reeds een welstand goedgekeurd plan aanwezig voor de bouw van een vrijstaande woning met royaal bijgebouw wat voor veel doeleinde geschikt is (bijvoorbeeld gastenverblijf of praktijk aan huis). Natuurlijk mag u ook uw eigen ontwerp laten maken.

Extra info:

- Er rusten geen aannemersverplichtingen op deze kavel.
- Er is een mogelijkheid om extra grond bij te kopen (tot maximaal ca. 9 hectare).

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
15000 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Lunteren
Sectie
A
Perceel
1818
Oppervlakte
15000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Valkse Engweg 8- 2 LUNTEREN

naar Valkse Engweg 8- 2 LUNTEREN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand