Vorige | Volgende
Verkocht

Bouwnummer EDE

Deze woning is verkocht

Omschrijving

Inschrijven voor dit project kan middels het inschrijfformulier. Mocht u geen inschrijfformulier hebben ontvangen kunt u deze opvragen bij ons kantoor. Het formulier kunt u tot uiterlijk vrijdag 30 november a.s. voor 17.00 uur volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij ons makelaarskantoor aan de Stationsstraat 49 te Lunteren. Uiteraard kunt u het formulier ook ingevuld naar ons mailen. De...

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
9
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2019
Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, in bosrijke omgeving

Omschrijving

Inschrijven voor dit project kan middels het inschrijfformulier. Mocht u geen inschrijfformulier hebben ontvangen kunt u deze opvragen bij ons kantoor. Het formulier kunt u tot uiterlijk vrijdag 30 november a.s. voor 17.00 uur volledig ingevuld en ondertekend inleveren bij ons makelaarskantoor aan de Stationsstraat 49 te Lunteren. Uiteraard kunt u het formulier ook ingevuld naar ons mailen.

De Parkwachter wordt gerealiseerd op de voormalige Simon Stevin Kazerne en maakt onderdeel uit van de Veluwse Poort. Het samenspel tussen de 2 gebouwen, van ieder slechts 9 appartementen, geeft een rustige en ruimtelijke perspectief op deze unieke locatie. Onder het gebouw wordt een ruime parkeergarage gerealiseerd welke de 2 gebouwen met elkaar verbindt.

De grote raampartijen en royale balkons geven u het gevoel dat u deel uitmaakt van de aangrenzende natuur. U beleeft zo ieder seizoen intens en wordt verbonden met de natuur. De appartementen beschikken over royale balkons, variëren in oppervlakte en worden luxe afgewerkt. Een prachtige plek omringd door de natuur, rust en ruimte met een schitterend uitzicht vanuit uw appartement... Dat is wonen in een appartement van De Parkwachter.

Bouwbedrijf Van Ree heeft het project laten ontwerpen door MIX architectuur. Het uitgangspunt van de architecten? De bewoner ultiem laten genieten van de Veluwe! De gebouwen staan straks op misschien wel de mooiste plek van Ede: omsloten door natuur en als een schakel tussen de wijk en de natuur. Door een bewerking van de bouwmassa’s ontstaat er een boeiend spel tussen de gebouwen onderling en het omliggende landschap. Subtiele sprongen in de gevel versterken de doorzichten naar het boslandschap en geven ruimte voor grote, op het zuiden en westen gerichte, individuele terrassen met volop zicht op de Veluwe. De grote glaspartijen aan de terrassen kunnen geheel opengeschoven worden voor een maximale binnen-buiten beleving. Er zijn slechts twee appartementen per verdieping en er is een penthouse op de bovenste verdieping. Het bijzondere is daardoor dat alle appartementen aan ten minste drie zijden licht en uitzicht hebben. Door het gebruik van natuurlijke materialen in combinatie met het prachtige landschap ontstaat er een geweldige natuurbeleving vanuit de woning!

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief op www.wonenindeparkwachter-ede.nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
9
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
214 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
133 m²
Bruto inhoud
556 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, in bosrijke omgeving

Garage

Soort garage
parkeerkelder

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's

Kaart Bouwnummer EDE

naar Bouwnummer EDE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand