Vorige | Volgende
Verkocht

Edeseweg 0 ong LUNTEREN

Deze woning is verkocht

Omschrijving

Wij willen u heel graag wijzen op deze mooie bouwkavel. Een schitterende mogelijkheid voor de bouw van een vrijstaande woning. De kavel is omgeven door groen en natuurlijke houtwallen- maar wel op loopafstand van het dorpscentrum en alle voorzieningen. De kavel is gelegen op een perceel van circa 435 m² en er zijn al bouwvergunningen aanwezig welke bij verkoop meegeleverd worden. De getoonde...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Wij willen u heel graag wijzen op deze mooie bouwkavel. Een schitterende mogelijkheid voor de bouw van een vrijstaande woning. De kavel is omgeven door groen en natuurlijke houtwallen- maar wel op loopafstand van het dorpscentrum en alle voorzieningen. De kavel is gelegen op een perceel van circa 435 m² en er zijn al bouwvergunningen aanwezig welke bij verkoop meegeleverd worden. De getoonde plattegronden zijn ter indicatie.

Locatie:
Deze toonaangevende woonwijk is de fraaie, nieuwe entree van Lunteren. Tussen de Edeseweg en de Oude Arnhemseweg, op een zeer gewilde historische locatie die bij veel Lunteranen een warm plekje heeft in het hart. Maar er is zoveel meer om enthousiast over te zijn! De stijlvolle jaren dertig woningen passen helemaal bij Lunteren en de unieke locatie. Denkt u ooit nog eens te verhuizen naar of binnen Lunteren? Dan is dit een van de laatste kansen in dit project die u niet voorbij wilt laten gaan.

Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
435 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Lunteren
Sectie
C
Perceel
4618
Oppervlakte
435 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Edeseweg 0 ong LUNTEREN

naar Edeseweg 0 ong LUNTEREN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand