Het is actueler dan ooit: je huis verduurzamen. Van het gas af, zonnepanelen op het dak, isoleren: een bestaande woning verduurzamen kan nog best een klus zijn. Het verduurzamen van je huis levert vaak lagere kosten op voor de energierekening, maar het brengt ook een investering met zich mee. Sommige investeringen zijn snel terugverdiend, andere mogelijk wat minder snel. Maar waar te beginnen? Wat bespaar je met verbeteringen zoals isolatie of een (hybride) warmtepomp en op welke subsidies kun je rekenen? In een snel veranderende huizenmarkt komen hier bij Maaike van Doorn Makelaar steeds vaker vragen over.

Om u bij al deze vragen verder te helpen organiseren wij met verschillende sprekers een gratis bij te wonen informatieavond Energiezuinig wonen op woensdag 22 maart a.s. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom bij Het Westhoffhuis aan de Dorpsstraat 28 in Lunteren. Het programma start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Tijdens deze avond komt aan bod:
• invloed van het energielabel op de woningmarkt
• de juiste isolatie-, ventilatie-, verwarmings- en opwekkingsmaatregelen
• informatietafel met voorbeelden van isolatiematerialen
• praktische bespaartips
• verduurzamingsplannen van de gemeente Ede 
• subsidies en leningen vanuit de gemeente Ede

Sprekers:
Teun van Roekel - Energieloket Ede
Dorothe Jacobs - Gemeente Ede 
Gerard Buizer - Bouw Adviesbureau Buizer 
Maaike van Doorn - Maaike van Doorn Makelaar

Bent u van plan de avond te bezoeken? Meldt u zich dan vóór 15 maart aan door te mailen naar info@maaikevandoornmakelaar.nl of te bellen naar 0318-483700. 

Wij hopen u op woensdag 22 maart te mogen verwelkomen!