Het project 'Park Buurtweg' wordt gerealiseerd op een prachtige locatie aan de rand van het dorp Otterlo. De locatie bevindt zich aan de Buurtweg te Otterlo. Het bouwplan betreft de realisatie van 9 woningen. De woningen zijn als in een gelijke stijl ontworpen, en variëren qua grootte. Eventueel zijn er nog mogelijkheden tot vergunningsvrije uitbreidingen. De kavels worden ook zonder gerealiseerde woning aangeboden. Informeer naar de mogelijkheden! 

De woningen zijn opgetrokken uit baksteen en hout, en hebben karakteristieke houten spanten in de kopgevels. Het gebruik van het hout in het ontwerp verwijst naar de omliggende bossen van de Veluwe. Ook de natuurlijke kleuren van het rood-bruin metselwerk, antraciet pannen en naturel hout benadrukken de natuurlijke waarde van de omgeving waar de woningen te komen staan. Ook behoort het tot de mogelijkheden om de gevel te stuken. Aanpassingen in het bouwplan zijn bespreekbaar. Er zijn diverse type woningen beschikbaar en ieder type heeft zijn eigen charme! 

Park Buurtweg biedt de unieke kans om in een kindvriendelijke omgeving op korte afstand van winkels, scholen, uitgaansfaciliteiten, wandelparken en natuur te wonen. Wandelen door boerenland en langs boerenerven afgewisseld met bos, heide en stuifzand. Rust, kleinschaligheid en de combinatie van natuur en landschap bepalen de sfeer.