Vorige | Volgende
Verkocht

Oudendijk 40a EDERVEEN

Deze woning is verkocht

Omschrijving

In het buitengebied uw eigen droomwoning bouwen? Dat kan op deze tussen de weilanden gelegen kavel aan de Oudendijk in Ederveen. De kavel is gelegen op een landelijke, centrale locatie. De snelwegen A12 en A30 zijn binnen enkele minuten te bereiken en station De Klomp is ook op korte afstand gelegen. De kavel biedt de mogelijkheid om uw eigen woning te realiseren met bijgebouw. De aanwezige...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

In het buitengebied uw eigen droomwoning bouwen? Dat kan op deze tussen de weilanden gelegen kavel aan de Oudendijk in Ederveen.

De kavel is gelegen op een landelijke, centrale locatie. De snelwegen A12 en A30 zijn binnen enkele minuten te bereiken en station De Klomp is ook op korte afstand gelegen. De kavel biedt de mogelijkheid om uw eigen woning te realiseren met bijgebouw. De aanwezige opstallen dienen na aankoop nog gesloopt te worden. Het perceel heeft een oppervlakte van circa 4.850 m2 en biedt volop mogelijkheden om bijvoorbeeld uw eigen dieren te houden.

De woning mag een inhoud hebben van 450 m3 en het bijgebouw mag 75 m2 groot zijn. Natuurlijk mag er nog vergunningsvrij gebouwd worden en kan er eventueel een kelder onder de woning worden aangebracht.

Op het geheel rusten geen architect- of aannemersverplichtingen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
4880 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Ede
Sectie
G
Perceel
3518
Oppervlakte
4880 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Oudendijk 40a EDERVEEN

naar Oudendijk 40a EDERVEEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand