Persoonlijk en actief. Als er woorden zijn die de werkwijze van Maaike van Doorn Makelaar beschrijven, zijn het wel deze twee. Onze medewerkers gaan heel ver om u van dienst te zijn bij woningverkoop of aankoopbegeleiding. We zijn bereikbaar, betrokken én enthousiast vanaf het eerste moment. Onze begeleiding is uitgesproken persoonlijk.

Een voorbeeld van onze dienstverlening? Neem woningverkoop. Vanaf het eerste telefoontje tot na de overdracht bij de notaris zijn wij bereikbaar voor uw vragen. We gaan regelmatig het gesprek aan over de verkoopstrategie en houden u op de hoogte van ontwikkelingen. Na een bezichtiging vertellen we altijd even hoe de kijkers reageerden. Dat wilt u weten, toch? Zo staan we doorlopend naast u!

Ons team bestaat uit Maaike van Doorn, Gary Vooges, Laura Konings, Nick Prins, Maartje van Beuzekom en Larissa Schimmel. Mensen die úw woondromen helpen realiseren. U vindt ze in een markant pand in Lunteren, pal tegenover het NS-station. Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Loop gerust eens binnen, u bent van harte welkom!