U bent hier :

Referenties

Het was echt een familiehuis

“Onze dubbele woonhoeve heeft best een tijdje te koop gestaan en dat is op zich niet verwonderlijk. De hoeve bestaat uit twee woningen en een paardencomplex, dus is bepaald niet standaard. Uiteindelijk is het verkocht aan twee bevriende stellen”, vertelt Arne van Loon. “Wij hebben er 41 jaar met heel veel plezier gewoond. Toen we de hoeve kochten was het nog in gebruik als boerderij. Er stond een koe op de plek van de huidige woonkamer! Onze drie kinderen zijn hier opgegroeid, onze dochter is zelfs vanuit dit huis getrouwd. Dus je begrijpt, de verkoop gaat ons wel aan het hart. Het was een echt familiehuis, maar het onderhoud werd ons veel te veel.” De Van Loons blijven wel in Lunteren wonen. “We zijn hier weliswaar niet geboren, maar zeker wel getogen. Ik was een baby van drie maanden toen mijn ouders vanuit Rotterdam naar Lunteren trokken, Henriette was vier jaar. We verhuizen nu naar de boskant, inderdaad naar een veel kleinere woning”, aldus Arne van Loon, die nog even iets kwijt wil over het team van Maaike van Doorn Makelaar. “Zij voelden ons altijd uitstekend aan, we vonden de contacten uiterst plezierig. Ook de verkoopbrochure, de begeleiding en de ontvangst op kantoor straalt klasse en professionaliteit uit”.

Referenties

Twee woningen in één transactie

"De slotsom? Wij zijn uitermate tevreden", vertelt Arie Hardeman aan het einde van het gesprek. Onlangs heeft hij samen met zijn vrouw Corrie via Maaike van Doorn Makelaar een nieuwbouwwoning aan de Paardenwei 29 (plan De Eekhoorn, Lunteren) gekocht. "De kinderen zijn het huis uit en je loopt op een gegeven moment ergens tegenaan. Het begon te kriebelen". Het echtpaar Hardeman kwam in gesprek met Maaike van Doorn Makelaar en bracht ook hun woning aan de Blankespoorselandweg 14 aan de man. "Daar hebben we 30 jaar met veel plezier gewoond, dus we zijn leken op het gebied van woningverkoop. Maar makelaars Maaike, Henk en hun collega's hebben ons enorm geholpen. We hadden goede gesprekken en kregen goede adviezen en tips. Ook over hoe we beide woningen in één transactie konden samenbrengen". De woning aan de Blankespoorselandweg werd vrij snel verkocht. "We wilden met het oog op de nieuwbouwwoning snel verkopen en hebben een reële prijs vastgesteld. Na vijf weken kwamen er drie bezichtigingen achter elkaar. De tweede kijker deed een bod en daarmee zijn we na onderhandelingen door de makelaar tot overeenstemming gekomen". Inmiddels treft het echtpaar voorbereidingen voor hun eerste verhuizing sinds 30 jaar. Arie Hardeman daarover: "Herinneringen kun je gelukkig meenemen".

Referenties

Allebei blij

Je woning medio september te koop zetten en voor de kerst verhuizen. Dat overkwam de familie Bisschop uit Lunteren. “We zetten op 16 september onze woning aan de Kees de Koninglaan in Lunteren te koop bij Maaike van Doorn”, vertelt Rinske Bisschop-Van Koesveld. “Na drie weken was het verkocht. We hebben één kijker gehad en na een goede onderhandeling waren we eruit. Een mooie prijs waarmee we allebei blij waren. Wij hadden destijds kleine kinderen, de kopers hebben één klein kindje. Dan is deze laan prachtig, dichtbij het bos, in een doodlopende straat”. Zelf verhuisden Cor en Rinske Bisschop naar het centrum van Lunteren. “Eigenlijk waren we met een andere woning bezig, maar dat stagneerde. Toen kwam dit huis als toevalstreffer voorbij en dat biedt eigenlijk nog meer woonplezier”. Over de dienstverlening van Maaike van Doorn Makelaars is Rinske erg tevreden. “Henk Bos heeft ons prima begeleid. Gewoon eerlijk en afspraken nakomen. Fijn!”.

Gratis waardebepaling

Maaike van Doorn Makelaar verzorgt graag de waardebepaling van uw woning. Deze waardebepaling wordt gratis voor u uitgevoerd.

Dit zeggen onze klanten

Onze dubbele woonhoeve heeft best een tijdje te koop gestaan en dat is op zich niet verwonderlijk.

Afspraak maken, of vragen?

Bel ons voor het maken van een afspraak: 0318-483700 of gebruik ons contactformulier voor vragen of aanvullende informatie.