Aankoopbegeleiding, juist nu

Een woning kopen is niet eenvoudig, zeker in de huidige markt niet. Er zijn veel kopers op de markt terwijl het aanbod beperkt is. Ook in het werkgebied van Maaike van Doorn Makelaar. Naast kopers uit de regio zijn er steeds meer woningzoekenden uit de Randstad die de drukte van de stad willen verruilen voor de rust van een huis op de Veluwe. 

Woning kopen?

Afspraak maken? Bel 0318-483700 of mail naar info@maaikevandoornmakelaar.nl. U kunt ook het formulier hieronder invullen.

Hoe verhoogt u uw trefkans op een woning?

Door een ervaren aankoopmakelaar van Maaike van Doorn Makelaar in te schakelen. Die kent de regionale woningmarkt tot in detail, weet welke biedstrategie bij een woning past en beoordeelt de bouwkundige staat. Zeker in een hectische markt is het belangrijk om stevig onderbouwde beslissingen te nemen en oog te hebben voor de soms onzichtbare zaken.

Mogen wij uw woning in de verkoop nemen? 

De aankoopmakelaar van Maaike van Doorn Makelaar zoekt actief met u mee, plant bezichtigingen in en onderhoudt contact met de verkopende partij. We vergezellen u tijdens bezichtigingen en voeren namens u de onderhandelingen. Heeft u een woning gekocht, dan controleren we de koopovereenkomst. We zorgen ervoor dat de aankoop in alle opzichten goed verloopt. We begeleiden u net zo lang tot u uw droomhuis heeft gekocht.

Afspraak maken? Bel 0318-483700 of mail naar info@maaikevandoornmakelaar.nl. U kunt ook het formulier hieronder invullen.

Aankoopbegeleiding in stappen

Overige diensten

Woning verkopen
Uw woning verkopen is veel meer dan een zakelijke beslissing. Het is een ingrijpende en vaak emotionele beslissing en een transactie die belangrijk is voor uw persoonlijke situatie. Maaike van Doorn Makelaar begrijpt dat en neemt u daarom stap voor stap mee in het verkooptraject.
Woning aankopen
Een woning kopen is niet eenvoudig, zeker in de huidige markt niet. Er zijn veel kopers op de markt terwijl het aanbod beperkt is.
Woning verhuren
Maaike van Doorn Makelaar voor het verhuren van uw woning in Lunteren
Vrijblijvende waardebepaling
Stel, u overweegt uw huis te verkopen. Dan is het allereerst belangrijk om te weten wat uw woning waard is.
Zoekservice
Een woning vinden is niet eenvoudig, zeker in de huidige markt niet. Er zijn veel zoekers op de markt terwijl het aanbod beperkt is.
Nieuwbouw
Zoekt u een nieuwbouwwoning? Maaike van Doorn Makelaar begeleidt de verkoop van tal van prachtige projecten.

Maak een afspraak

Afspraak maken? Bel 0318-483700 of mail naar info@maaikevandoornmakelaar.nl. U kunt ook het formulier hieronder invullen.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Overige diensten