Stap voor stap richting een geslaagde verkoop

Uw woning verkopen is veel meer dan een zakelijke beslissing. Het is een ingrijpende en vaak emotionele beslissing en een transactie die belangrijk is voor uw persoonlijke situatie. Maaike van Doorn Makelaar begrijpt dat en neemt u daarom stap voor stap mee in het verkooptraject.

Bent u van plan uw woning te verkopen? Dan heeft u ongetwijfeld allerlei vragen. Wat is een goede vraagprijs? Wat is de te verwachten opbrengst? En met welke strategie kunnen we de woning zo succesvol mogelijk verkopen? Tijdens een persoonlijke kennismaking bij u thuis lopen we met u door de woning en nemen we uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Ook nemen we naast de vraagprijs andere zaken door zoals uw verhuisplanning en specifieke verkoopvoorwaarden. Tijdens de kennismaking delen we actuele informatie met u, voor iedere woning maken wij een gedetailleerde marktanalyse.

Woning verkopen?

Maak een afspraak met Maaike van Doorn Makelaar. Bel 0318-483700, mail info@maaikevandoornmakelaar.nl of vul het formulier hieronder in.

Mogen wij uw woning in de verkoop nemen? 

We leggen u een helder plan van aanpak voor, bespreken uw specifieke wensen en gaan aan de slag met:

  • Presentatieklaar maken van uw woning, eventueel aangevuld met verkoopstyling
  • Professionele fotografie, video, virtuele tour, plattegronden en een aantrekkelijke woningbeschrijving
  • Onderzoek bij gemeente, kadaster, vereniging van eigenaren en analyse van de eigendomsstukken
  • Start online campagne via social media (8.500+ volgers op Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube!)
  • Informeren van potentiĆ«le kopers in ons grote zoekersnetwerk
  • Opmaak van een digitale en drukwerk verkoopbrochure, plaatsing van een te koop bord en presentatie in onze veel bekeken etalage
  • Aanmelding op onze website, Funda en andere woningsites

We zetten alle denkbare middelen in om uw woning bij de juiste kopersgroepen te presenteren. 

Vervolgens begeleiden wij de bezichtigingen en bespreken we de biedingen met u. Natuurlijk voeren wij namens u de onderhandelingen en juist daarin gaat u ontdekken: Maaike van Doorn Makelaar is een ervaren en gedreven makelaar die zich volledig richt op een optimaal resultaat en 100% focust op uw belang.

Is uw woning verkocht?

Dan houdt onze dienstverlening nog niet op. Wij begeleiden u bij het proces rond de oplevering en zorgen voor een vlekkeloze overdracht en financiƫle afhandeling bij de notaris. Ook na afronding van het verkoopprocesbent u altijd welkom bij Maaike van Doorn Makelaar, bijvoorbeeld voor advies of antwoord op een vraag over wonen.

Woning verkopen? Maak een afspraak met Maaike van Doorn Makelaar. Bel 0318-483700, mail info@maaikevandoornmakelaar.nl of vul het formulier hieronder in.

Verkoopbegeleiding in stappen

Maak een afspraak

Woning verkopen? Maak een afspraak met Maaike van Doorn Makelaar. Bel 0318-483700, mail info@maaikevandoornmakelaar.nl of vul het formulier hieronder in.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Overige diensten