Over ons

Woning verkopen of kopen? Maaike van Doorn Makelaar is hét aangewezen kantoor in Lunteren en omgeving. Ons team gaat graag actief voor u aan de slag! Wij kunnen u van dienst zijn bij woningverkoop, woningverhuur en aankoopbegeleiding. Wat onze werkwijze kenmerkt? We zijn vanaf het eerste moment betrokken, bereikbaar en vooral enthousiast. Onze medewerkers steken al hun kennis en energie in uw opdracht. Onze begeleiding is uitgesproken persoonlijk. Daarnaast is ons kantoor aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Die gedreven aanpak van Maaike van Doorn Makelaar is in alle facetten professioneel. Neem bijvoorbeeld woningverkoop. We zijn tijdens het gehele proces gericht op een succesvolle transactie: de geslaagde verkoop van uw woning met een hoge opbrengst en goede voorwaarden. Het team van Maaike van Doorn Makelaar zet daarvoor een maatwerk verkoopstrategie in. Omdat iedere opdrachtgever en iedere woning uniek is, denken wij niet in standaard verkoopprocessen. Bij elke woning schakelen we de meest effectieve middelen in om de juiste kopersgroep te bereiken. We gaan regelmatig het gesprek aan over de verkoopstrategie en houden u op de hoogte van ontwikkelingen. Zo staan we doorlopend naast u!

Ons team bestaat uit Maaike van Doorn, Gary Vooges, Laura Konings, Nick Prins, Maartje van Ee, Joanne de Boer, Irma van Middendorp en Janick Bouw. Mensen die úw woondromen helpen realiseren. Waar u ons vindt? In een monumentaal pand in het centrum van Lunteren, pal tegenover het NS-station. Maar u vindt ons online ook op Funda, FacebookInstagram en LinkedIn. Blader ook eens door ons Maaike Woonmagazine dat twee keer per jaar in de regio wordt verspreid. Maak kennis met ons kantoor en ontdek dat wij dé persoonlijke en actieve makelaar op de Veluwe zijn. 

Afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking? Bel 0318-483700 of loop gerust eens binnen. U bent van harte welkom!

Maaike van Doorn Makelaar
Maaike van Doorn Makelaar
Maaike van Doorn Makelaar
Maaike van Doorn Makelaar
Maaike van Doorn Makelaar
Maaike van Doorn Makelaar
Maaike van Doorn Makelaar
Maaike van Doorn Makelaar

Uw persoonlijke makelaar

Uw thuis is uw alles. Als u op zoek gaat naar een andere woning of uw huis wilt verkopen, gaat u naar een makelaar die begrijpt wat ’thuis’ betekent. Een makelaar die meedenkt en meevoelt. Die weet dat verhuizen meer is dan een woning achterlaten.