De Zandhoek 24 Otterlo

Vraagprijs € 398.000 k.k.

Omschrijving

In deze mooie tussenwoning in Otterlo is het optimaal genieten van de stijlvolle afwerking! Dit pareltje beschikt over een sfeervolle woonkamer, moderne keuken, vier slaapkamers en maar liefst twee badkamers. De kers op de taart is de gezellige achtertuin waar je samenkomt met vrienden en familie. Je woont hier heerlijk centraal in een kindvriendelijke wijk met diverse uitvalswegen om de hoek, maar ook het gezellige centrum van Otterlo is maar 5 minuten lopen. In deze gezellige woonwijk vind je veel groen, sfeer en een serene rust waardoor zowel jong als oud zich hier thuis voelt. Start jij hier jouw woonavontuur?

Locatie
De nieuwbouwwijk De Zandhoek heeft een rustig karakter met een centrale ligging op een mooie locatie. Hier wonen betekent groen en rust om je heen gecombineerd met alle dagelijkse voorzieningen in de nabije omgeving. Denk hierbij aan een supermarkt, restaurants, cafés, een basisschool en diverse sportfaciliteiten.

Geniet van een heerlijke wandeling in de nabij gelegen bossen of volg een leuke fietsroute in Nationaal Park De Hoge Veluwe. Door de omliggende uitvalswegen is er een perfecte verbinding met de rest van Nederland. Een perfecte locatie dus!

Begane grond: Als je binnenkomt in deze sfeervolle tussenwoning heb je meteen een gevoel van thuiskomen. De hal biedt voldoende ruimte voor een garderobe en schoenenkast. Daarnaast geeft de hal toegang tot het toilet met fonteintje, de living en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Vanuit de hal bereik je de ruime woonkamer. Hier heb je alles bij de hand om jouw woonavontuur te laten slagen. Voor een avondje relaxen neem je plaats op de grote bank. Het zitgedeelte is ruim opgezet waardoor een grote kast met tv zorgt voor een complete look. Vanaf de zithoek kijk je door de grote ramen en openslaande deuren naar de zonnige tuin op het westen. Een heerlijk uitzicht!

Vanuit de woonkamer loop je zo de open keuken in, waar je terwijl je aan het koken bent gezellig met je visite kunt praten. De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling met een apparatuur wand in een hoogglans zwarte kleur met een licht werkblad. Daarbij is de keuken uitgerust met alle soorten inbouwapparatuur zoals een gasfornuis, afzuigkap en een vaatwasser. De apparatuur wand is uitgerust met een oven, koelkast en voldoende opbergruimte. Een fantastische keuken om in te koken! Tafelen doe je aan de eettafel welke direct naast de keuken gerealiseerd kan worden.

Eerste verdieping: Vanaf de overloop heb je toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping. De slaapkamers bieden diverse mogelijkheden en zijn helemaal naar eigen inzicht in te delen. Denk bijvoorbeeld aan een kinderkamer, kantoorruimte of een hobbykamer. Door de vele ramen is het hier heerlijk licht!

De badkamer is een ruimte die rust uitstraalt en tegelijk een prettige sfeer heeft. Aangezien er op de tweede verdieping een extra badkamer aanwezig is, is dit een ideale badkamer voor de kinderen of voor gasten.
De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en een toilet. Hierdoor zijn alle faciliteiten aanwezig!

Tweede verdieping: Via een vaste trap is de verrassende tweede verdieping met de master bedroom te bereiken. Deze ruimte is in 2021 omgetoverd tot een volwaardige verdieping. Je oog valt hier direct op de op maat gemaakte kastenwand en de luxe uitstraling. De hoofdslaapkamer is een grote en ruime kamer en geeft echt een gevoel van ontspanning. Dit is toch wat je wilt?

Direct grenzend aan de slaapkamer vind je de ruime stijlvolle badkamer voorzien van een wastafelmeubel, ligbad, inloopdouche en een toilet. Wat een luxe! Er zijn hoogwaardige materialen gebruikt en de afwerking is van hoog niveau; twee componenten die zorgen voor een badkamer met allure. Hier is het elke dag opnieuw genieten!

Exterieur
De achtertuin is net als de voortuin keurig aangelegd. ’s Zomers kan je hier heerlijk zonnen, BBQ’en met vrienden en familie of dankzij het harmonica schaduwdoek tijdens de warme zomerdagen ook vertoeven in de schaduw. De ligging op het westen zorgt ervoor dat je hier van vroeg tot laat kan genieten. Dit is de ideale tuin!

Voor het stallen van je fietsen kan de ruime houten berging worden gebruikt. Een fijne bergruimte voor al je spullen. Heb je niet zoveel bergruimte nodig? Met een paar aanpassingen is de berging ook om te bouwen tot een gezellige overkapping.

Over het parkeren van je auto hoef je niet in te zitten. Er is namelijk voldoende parkeergelegenheid voor jou en al je bezoekers. Handig!

Lees de volledige omschrijving
Wonen 115 m²
Inhoud 403 m³
Perceel 123 m²
Bouwjaar 2016
kamers 5
slaapkamers 4

Kenmerken

vraagprijs
€ 398.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Percentage overboden
3.17 %
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016
Soort dak
Pannen
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
115 m²
Externe bergruimte
13 m²
Perceel
123 m²
Inhoud
403 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, ligbad, toilet, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Airconditioning, buitenzonwering, mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt combiketel uit 2016, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Otterlo B 2802
Oppervlakte
118 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
OTL02-B-2802
Perceelnaam
Otterlo B 2777
Oppervlakte
5 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
OTL02-B-2777

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand