Hessenweg 83 -63a Lunteren

Vraagprijs € 225.000 k.k.

Omschrijving

Tussen het groen van de mooie Veluwe vind je deze charmante recreatiewoning op recreatiepark ‘De Goudsberg’. Omgeven door rust en ruimte is dit een fantastische plek om te recreëren! Door de prachtige ligging op loopafstand van het Wekeromse Zand, Het Luntersche Buurtbosch en het Middelpunt van Nederland is het hier elke dag weer genieten. De sfeervolle living met veel lichtinval, de keurige badkamer en nette slaapkamer zorgen ervoor dat je ook binnenshuis een echt vakantiegevoel ervaart. Geniet jij deze zomer in je eigen recreatiewoning op dit heerlijke plekje?

Locatie
Recreatiepark De Goudsberg is een bungalowpark dat zeer centraal is gelegen. Het is de perfecte locatie; te midden van de bossen met mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving. In de zomermaanden is buitenbad Het Bosbad geopend waarbij je met tropische temperaturen fijn kunt afkoelen. Daarnaast is het gezellige centrum van Lunteren, Ede en Barneveld snel te bereiken. Hier vind je diverse winkels, leuke restaurants en andere horecagelegenheden. Er is genoeg te beleven voor jong en oud! De uitvalswegen A30, A12 en A1 liggen op korte afstand, waardoor ook de rest van Nederland goed bereikbaar is.

Indeling
Begane grond: zodra je aankomt bij de recreatiewoning valt meteen de besloten ligging op. Parkeer je auto op de ruime gedeelde oprit en stap via de hal de bungalow binnen. De hal geeft toegang tot alle vertrekken waaronder het toilet en de meterkast. Loop je door dan kom in je in het ruime leefgedeelte terecht. Hier word je meteen verrast door een prettige lichtinval en een knusse sfeer. De fijne woonkamer is een gezellige ruimte met leuk uitzicht op de achtertuin. Doordat de ruimten zo veel mogelijk met elkaar in verbinding zijn gebracht heeft het geheel een open uitstraling. De woonkamer staat in directe verbinding met de open keuken. Deze is voorzien van een praktische hoekopstelling en beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een gasfornuis, afzuigkap, combimagnetron, koel-vriescombinatie en een vaatwasser. Je hebt hier nog genoeg ruimte over voor een gezellige eethoek. Ook vind je hier openslaande deuren naar de achtertuin. Zet deze met lekker weer open en geniet van een heerlijke maaltijd op het fijne terras. Zie jij het al voor je?

Via de hal is ook de tweede slaapkamer te bereiken. Deze multifunctionele ruimte is momenteel in gebruik als praktische wasruimte/inloopkast, maar is ook gemakkelijk in gebruik te nemen als tweede slaapkamer. Ideaal! De nette slaapkamer biedt plaats voor een tweepersoonsbed en een kledingkast voor al je kleding en schoenen. Hier is het lekker wakker worden! Vervolg je weg naar de geheel betegelde badkamer voorzien van een inloopdouche, designradiator en wastafelmeubel. Een heerlijke plek om volledig te ontspannen.

Verdieping: via een vaste trap bereik je de verdieping. De vide creëert een ruimtelijke beleving. De verdieping geeft opties en is in te richten zoals jij dat wilt! Door de knieschotten is er genoeg bergruimte om van alles op te bergen. Altijd handig.

Exterieur
Op zoek naar een oase van rust en privacy? Dan is de tuin de perfecte plek voor jou! Het mooie perceel van 430 m² is omsloten door een hoge haag. In de privacy biedende tuin is er op ieder moment van de dag een plekje te vinden waar je van de zon of schaduw kunt genieten. Plaats op het terras een mooi loungeset en geniet van lange zomeravonden.
Door de lange gedeelde oprit aan de zijkant is er ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s. Handig! Via de buitenzijde is de inpandige berging te bereiken. Een handige ruimte om je tuingereedschap of fiets op te bergen. Wees gewaarschuwd: door de ligging in een bosrijke omgeving én het vele groen in je eigen tuin is een dagelijks vakantiegevoel hier niet uit te sluiten Kom het gauw zelf beleven!

Kenmerken
Bouwjaar: 1998
Soort grond: eigen grond
Parkbeheerbijdrage: circa € 1.000,- VvE kosten
BTW van toepassing: nee
BTW belaste levering: nee
Huisdieren toegestaan: ja
Inventaris: gestoffeerd
Verhuurmogelijkheden: ja
Inschrijving op dit adres en permanente bewoning zijn niet toegestaan

Hoewel de documentatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden, vergissingen, zet- of drukfouten.

Lees de volledige omschrijving
Wonen 57 m²
Inhoud 254 m³
Perceel 430 m²
Bouwjaar 1998
kamers 3
slaapkamers 2

Kenmerken

vraagprijs
€ 225.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan park, in bosrijke omgeving

Oppervlakten en inhoud

Wonen
57 m²
Overige inpandige ruimte
6 m²
Perceel
430 m²
Inhoud
254 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
2

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Nefit (gas gestookt combiketel uit 2013, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Lunteren B 1938
Oppervlakte
430 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
LTR00-B-1938

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand