Immenweg 15 - 163 Lunteren

Vraagprijs € 169.000 k.k.

Omschrijving

Ervaar rust en ontspanning op één van de mooiste plekjes van De Veluwe! In dit leuke chalet geniet je van een lichte woonkamer, open keuken, twee slaapkamers en een fijne badkamer. Hier ben je van alle gemakken voorzien. Daarbij heb je een heerlijke omringende tuin aan een vijverpartij. Zo heb je het echte vakantiegevoel binnen handbereik. De barrelsauna is niet alleen een ware aanvulling op de tuin, maar geeft je ook het ultieme welness moment. De bosrijke omgeving en diverse bezienswaardigheden op korte afstand zorgen tenslotte voor een geweldige beleving. Hier raak je nooit uitgekeken, zie jij jezelf al genieten?

Locatie
De locatie is uitstekend doordat je hier kunt genieten van de natuur, maar ook van het gezellige dorpscentrum van Lunteren met haar leuke horecagelegenheden, een eigen museum en verschillende bezienswaardigheden. Een bezoekje waard! Daarnaast kun je hier ook terecht voor de dagelijkse boodschappen. Liever iets verder op pad? De plaats Ede bevindt zich op korte afstand. Hier profiteer je van een divers winkelaanbod. Dankzij de ligging nabij diverse uitvalswegen zoals de A30 bereik je gemakkelijk andere leuke hotspots.

Indeling
Via een statige oprijlaan bereik je landgoed ‘De Scheleberg’. Aan de rand van dit park vind je nummer 163. Stap dit fijne chalet binnen middels de entree, met toegang tot de open keuken. Welkom! Laat je verrassen door de heerlijk lichte woonkamer door de grote raampartijen met uitzicht op de vijverpartij. Hier kijk je lekker weg! Een nette laminaatvloer en gezellige zithoek maken deze woonkamer tot een sfeervol geheel. Daarnaast kan er in de eethoek met vrienden of familie genoten worden van de maaltijd. Door de grote schuifpui loop je zo de tuin in. Ideaal voor als je het buitengevoel naar binnen wilt halen. Een airconditioning zorgt ervoor dat het hier ook in de warme zomermaanden comfortabel is

Vanuit de woonkamer loop je zo de open keuken in, waar je terwijl je aan het koken bent gezellig met je visite kunt praten. Hier heb je voldoende bergruimte en diverse inbouwapparatuur tot je beschikking. Vanaf hier heb je toegang tot twee slaapkamers met vier slaapplekken. In de hoofdslaapkamer, voorzien van een bed en een praktische inbouwkast, wordt je uitgerust wakker. De tweede slaapkamer is uitgerust met een stapelbed, maar kan ook goed worden ingericht als kasten- of hobbykamer. Genoeg mogelijkheden! Naastgelegen vind je de geheel betegelde badkamer in een lichte kleurstelling. Deze biedt ruimte aan een douchecabine, royaal wastafelmeubel met spiegel, toilet en een designradiator. Naast mechanische ventilatie is er dankzij het valraam ook daglicht en natuurlijke ventilatie aanwezig.

Exterieur
De tuin is een echte gelukstreffer. Deze is deels voorzien van een gazon en deels van een terras. Hier kun je bijvoorbeeld een grote buitentafel plaatsen. Ruimte genoeg! Naast de sauna is er ook een tuinhuis aanwezig voor het stallen van de fietsen en tuinspullen. Aan de voorzijde van het chalet heb je een eigen parkeerplek, ideaal!

Kenmerken
Bouwjaar: 2009
Soort grond: eigen grond
Parkservicebijdrage peiljaar 2022: € 1.893,18
Afvalstoffenheffing: € 125,00
Internet per jaar : € 210,00
Cai per jaar: € 120,00
Videma: € 43,47
Gassoort: Propaangas
BTW van toepassing: nee
BTW belaste levering: nee
Huisdieren toegestaan: ja, maximaal 2
Inventaris: gemeubileerd en gestoffeerd
Verhuurmogelijkheden: ja, via de verhuurorganisatie van het park. Uiteraard is eigen gebruik van de recreatiewoning of een combinatie hiervan ook mogelijk.

Inschrijving op dit adres en permanente bewoning zijn niet toegestaan.

Lees de volledige omschrijving
Wonen 49 m²
Inhoud 179 m³
Perceel 370 m²
Bouwjaar 2009
kamers 3
slaapkamers 2

Kenmerken

vraagprijs
€ 169.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking
Ligging
Aan bosrand, aan park, aan water, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving

Oppervlakten en inhoud

Wonen
49 m²
Externe bergruimte
4 m²
Perceel
370 m²
Inhoud
179 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie, sauna, tv kabel

Energie

Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Nefit Smartline (gas gestookt combiketel uit , eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Lunteren B 2229
Oppervlakte
370 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
LTR00-B-2229

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand