Een woning kopen is niet eenvoudig, zeker in de huidige markt niet. Er zijn veel kopers op de markt terwijl het aanbod beperkt is. Ook in het werkgebied van Maaike van Doorn Makelaar. Naast kopers uit de regio zijn er steeds meer woningzoekenden uit de Randstad die de drukte van de stad willen verruilen voor de rust van een huis op de Veluwe. 

Hoe verhoogt u uw trefkans op een woning? Door een ervaren aankoopmakelaar van Maaike van Doorn Makelaar in te schakelen. Die kent de regionale woningmarkt tot in detail, weet welke biedstrategie bij een woning past en beoordeelt de bouwkundige staat. Zeker in een hectische markt is het belangrijk om stevig onderbouwde beslissingen te nemen en oog te hebben voor de soms onzichtbare zaken.

De aankoopmakelaar van Maaike van Doorn Makelaar zoekt actief met u mee, plant bezichtigingen in en onderhoudt contact met de verkopende partij. We vergezellen u tijdens bezichtigingen en voeren namens u de onderhandelingen. Heeft u een woning gekocht, dan controleren we de koopovereenkomst. We zorgen ervoor dat de aankoop in alle opzichten goed verloopt. We begeleiden u net zo lang tot u uw droomhuis heeft gekocht.

Afspraak maken? Bel 0318-483700 of mail naar info@maaikevandoornmakelaar.nl. U kunt ook het formulier hieronder invullen.