Welkom bij Maaike van Doorn Makelaar, de persoonlijke makelaar in Kootwijkerbroek!

Huis verkopen of kopen in Kootwijkerbroek? Maaike van Doorn Makelaar is de aangewezen makelaar in Kootwijkerbroek en omgeving. Ons team gaat graag actief voor u aan de slag! Wij kunnen u van dienst zijn bij woningverkoop, woningverhuur en aankoopbegeleiding. Wat onze werkwijze kenmerkt? We zijn vanaf het eerste moment betrokken, bereikbaar en vooral enthousiast. Onze medewerkers steken al hun kennis en energie in uw opdracht. Onze begeleiding is uitgesproken persoonlijk. Daarnaast is ons makelaarskantoor aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Die gedreven aanpak van Maaike van Doorn Makelaar is in alle facetten professioneel. Neem bijvoorbeeld woningverkoop. We zijn tijdens het gehele proces gericht op een succesvolle transactie: de geslaagde verkoop van uw woning met een hoge opbrengst en goede voorwaarden. Het team van Maaike van Doorn Makelaar zet daarvoor een maatwerk verkoopstrategie in. Omdat iedere opdrachtgever en iedere woning uniek is, denken wij niet in standaard verkoopprocessen. Bij elke woning schakelen we de meest effectieve middelen in om de juiste kopersgroep te bereiken. We gaan regelmatig het gesprek aan over de verkoopstrategie en houden u op de hoogte van ontwikkelingen. Zo staan we doorlopend naast u!

Ons team bestaat uit Maaike van Doorn, Gary Vooges, Laura Konings, Nick Prins, Maartje van Beuzekom, Larissa Schimmel, Joanne Versteeg en Irma van Middendorp. Mensen die úw woondromen helpen realiseren. Waar u ons vindt? In een monumentaal pand in het centrum van Lunteren, pal tegenover het NS-station. Maar u vindt ons online ook op Funda, Facebook, Instagram en LinkedIn. Blader ook eens door ons Maaike Woonmagazine dat twee keer per jaar in de regio wordt verspreid. Maak kennis met ons kantoor en ontdek dat wij dé persoonlijke en actieve makelaar op de Veluwe zijn. 

Afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking? Bel 0318-483700 of loop gerust eens binnen. U bent van harte welkom!