Om welke reden u ook de waarde van onroerend goed wilt laten taxeren, Maaike van Doorn Makelaar staat garant voor een objectieve, zorgvuldige opname en een professionele, snelle afhandeling. We voeren dagelijks taxaties uit voor particulieren, bedrijven, banken en overheidsinstellingen. Onze ervaring op de regionale woningmarkt, kennis van (bouw)technische aspecten en accurate beoordeling zijn de basis voor een taxatie van niveau. Woningtaxatie kan noodzakelijk zijn bij de aankoop van een woning, een boedelkwestie of de wens om uw hypotheek te verhogen. Maaike van Doorn Makelaar zorgt voor een objectief en betrouwbaar document over de waarde van uw onroerend goed.

Ons kantoor is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Financiers, hypotheekintermediairs en consumenten zijn welkom bij het NWWI voor transparante informatie over de waarde van woningen. NWWI-taxateurs voldoen aan strenge kwaliteitseisen en werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Zo krijgt u gegarandeerd een betrouwbare taxatie.

Woning of ander onroerend goed taxeren? Maak een afspraak met Maaike van Doorn Makelaar via 0318-483700 of mail naar info@maaikevandoornmakelaar.nl. U kunt ook het formulier hieronder invullen.