Uw woning verkopen is veel meer dan een zakelijke beslissing. Ook emotie speelt een prominente rol. Het is bovendien een transactie die erg belangrijk is voor uw persoonlijke financiën. Maaike van Doorn Makelaar begrijpt dat en neemt u daarom stap voor stap mee in het verkooptraject. Dat begint met een informatief gesprek bij u thuis. Hiervoor nemen wij uitgebreid de tijd. We maken persoonlijk kennis, bekijken de woning en bespreken de waarde en verkoopmogelijkheden.

Mogen wij uw woning in de verkoop nemen? Dan zetten we alle denkbare middelen in om uw woning bij de juiste kopersgroepen te presenteren. Verkoopstyling met fotografie, het maken van aantrekkelijke woningbeschrijvingen, een professionele presentatie op internet, het samenstellen van complete verkoopbrochures, presentatie in onze veelbekeken etalage, aandacht op social media... we laten geen kans onbenut om uw woning in de schijnwerpers te plaatsen.

Is er belangstelling voor uw woning? Zowel tijdens bezichtigingen als bij onderhandelingen vindt u in Maaike van Doorn Makelaar een ervaren partner. Een gedreven makelaar die zich volledig richt op een optimaal resultaat en tijdens en na de verkoop voor u klaar staat.

Woning verkopen? Maak in ieder geval een afspraak met Maaike van Doorn Makelaar via 0318-483700 of mail naar info@maaikevandoornmakelaar.nl. U kunt ook het formulier hieronder invullen.