Hulakker Lunteren

Koopsom € 466.175 Vrij op naam

Omschrijving

Dit is de ultieme kans om jouw dromen werkelijkheid te laten worden en jouw eigen woning te realiseren! In nieuwbouwwijk Hulakker in Lunteren bieden wij twee royale kavels aan. Kavel 71 heeft een mooie oppervlakte van 643 m² en biedt de ultieme mogelijkheid om jouw dromen werkelijkheid te laten worden.

De woningen in Hulakker hebben een vormgeving die past in Lunteren. De woningen hebben een dorpse bouwvorm in chaletstijl en hebben binnen Hulakker een aantoonbare samenhang in schaal, architectuur en materialisering. Dit vormt de basis voor jouw droomwoning.

De verkoop van de kavel is zonder bouwplan. Zo ben je vrij om samen met een architect jouw eigen woning te ontwerpen. Dit uiteraard binnen de kaders van het bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en kavelpaspoort. De verkoopprijs is gebaseerd op levering van bouwrijpe grond en exclusief bijkomende kosten zoals, vergunning- en voorbereidingskosten, waaronder leges omgevingsvergunning, architect kosten, nutsaansluitingskosten etc.

In Hulakker bouw je je eigen duurzame woning in een gezonde leefomgeving. Een gezonde leefomgeving, bestaat uit een balans tussen bebouwde en open ruimte. Hier kies je bewust voor een bouwkavel omringt door groen. De bestaande bomen en de nog nieuw aan te planten bomen is nodig en nuttig voor ons als mensen, het voorkomt hitte stress door leveren van schaduw, zuivert de lucht, buffert hemelwater, voorkomt insectenplagen en helpt ons te ontspannen. Kortom, een uitstekende keus om uw eigen gezonde leefomgeving te realiseren in Hulakker middels één van onze bouwkavels. Ter hoogte van de waardevolle boomsingel gelden specifieke regels. Deze zijn te vinden in het bestemmingsplan.

Wij nodigen je graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor, wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Locatie
Wie in Lunteren woont, zal er niet snel weggaan. Hier vind je namelijk het beste van twee werelden. Lunteren is een gemoedelijk dorpje met veel groen en goede voorzieningen. Daarbij woon je hier precies in het midden van Nederland. De grote zwerfkei aan de Lindeboomsberg markeert dit punt.

Lunteren heeft prima voorzieningen op het gebied van scholen, winkels, sport en zorg. Via de Klomperweg fiets je zo het dorp in. Leuk detail is dat je vanaf Hulakker de kerktoren van Lunteren kunt zien. Lunteranen kiezen vaak Ede als dichtstbijzijnde plaats om uitgebreider te winkelen, maar ook Amersfoort en Arnhem zijn leuke steden. Amersfoort is een goed kwartier rijden en Arnhem bereik je in een halfuur.

Als natuurliefhebber kom je hier volop aan je trekken en dat is ook waarom de omgeving zo populair is bij toeristen uit eigen land. Je hebt hier Het Zandgat, het Luntersche Buurtbos, Pinetum De Dennenhorst en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wil je meer? Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt in de spreekwoordelijke ‘achtertuin’.

Lees de volledige omschrijving
Perceel 643 m²

Kenmerken

koopsom
€ 466.175 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond, bouwgrond
Soort bouw
Niet van toepassing
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Perceel
643 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Lunteren K 0
Oppervlakte
643 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
LTR00-K-0
Bekijk alle kenmerken

Overige media

Kaart

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand