Plan De Veluwe te Lunteren

Het appartementencomplex “De Veluwe” wordt gerealiseerd aan de Dorpsstraat 69, midden in het centrum van Lunteren. De transformatie van het oude kantoorgebouw heeft geleid tot 10 appartementen op de 1e en 2e verdieping en een ruimte voor centrumvoorzieningen op de begane grond van het gebouw.

De appartementen hebben stuk voor stuk veel lichtingval, zijn per lift te bereiken en hebben ruime leefruimtes. U kunt direct vanuit de woning uw terras of balkon op lopen en genieten van de heerlijke buitenruimte. De winkelstraat is letterlijk om de hoek gelegen waardoor het straks wel héél makkelijk is om boodschappen te doen. Dit alles maakt het wonen in een appartement van “De Veluwe” een absolute aanrader.

Bouwbedrijf Klomp heeft het project laten ontwerpen door CéGé architectuur en bouwmanagement. De architect heeft veel aandacht besteed aan de historische waarde en het dorpse karakter van de prominente centrale locatie van het gebouw. Door een transitie van het oude kantoorgebouw zijn er met een aantal creatieve oplossingen 10 fraaie appartementen gecreëerd. De centrale plek in het dorp is natuurlijk uniek wat de woonkwaliteit alleen maar meer ten goede komt. Vanzelfsprekend worden de appartementen hoogwaardig afgewerkt en ieder appartement is anders van indeling. Hierdoor krijgt elk appartement zijn eigen uitstraling en woont u exclusief! Opvallend is de heldere lichtinval waardoor de appartementen stuk voor stuk mooi licht zijn. Alles is straks splinternieuw. Ook is elk appartement voorzien van een eigen buitenruimte. Dit varieert van een gezellig balkon aan de straatzijde tot een ruim terras die gunstig gelegen is ten opzicht van de zon. Een heerlijke thuishaven waar u kunt genieten van de welverdiende rust!