Welkom thuis in de Parkwachter

Inschrijven voor dit project kan middels het inschrijfformulier. Mocht u geen inschrijfformulier hebben ontvangen kunt u deze opvragen bij  ons kantoor. Het formulier kunt u tot uiterlijk vrijdag 30 november a.s. voor 17.00 uur volledig ingevuld en ondertekend inleveren op bij ons op kantoor. Uiteraard kunt u het formulier ook ingevuld mailen naar info@maaikevandoornmakelaar.nl

Grenzend aan de bosrand welke de nieuwe wijk Simon Stevin scheidt van de Ginkelse Heide, ontwikkelt bouwbedrijf Van Ree het bijzondere project De Parkwachter. Het project bestaat uit 2 appartementengebouwen van ieder slechts 9 appartementen.

Duurzame, energiezuinige, en ruime appartementen met een hoogwaardige afwerking gelegen op een markante plek in een groene omgeving. Onder het gebouw wordt een ruime parkeergarage gerealiseerd welke de 2 gebouwen met elkaar verbindt. Het gebouw wordt goed ingepast in het landschap en zorgt voor een charmante invulling van de locatie.

De verdiepingshoge raampartijen en royale balkons (zuid of west geori├źnteerd) over de volledige breedte van uw appartement, zorgen voor maximale natuurbeleving aan de rand van de Veluwe. U beleeft zo ieder seizoen intens en wordt verbonden met de natuur. Stelt u zich eens voor.. Zittend op uw royale balkon, omringd door groen en bomen geniet u van de rust, ruimte en het fantastische uitzicht op de rand van de Zuid Ginkelse Hei. Dat is wonen in een appartement van De Parkwachter!

Wilt u op de hoogte worden gehouden omtrent de ontwikkelingen van dit prachtige project? Schrijf u dan nu in middels de volgende link: www.wonenindeparkwachter-ede.nl